Solucions

L’IoT està transformant la manera de gestionar la nostra xarxa. Amb equips dispersos connectats a Internet, podem controlar l’estat de tot el sistema en qualsevol moment i des d’una única pantalla, fer un seguiment de tots els punts i realitzar un manteniment oportú. Una xarxa més intel·ligent no només proporciona una vida més fàcil als usuaris dels serveis, sinó que també allibera les persones de treballs manuals ineficients i redundants

Smart Home

Vida diaria assistida

El terme «vida diària assistida» o en anglès «Ambient Assisted Living (AAL)» es un conjunt de solucions tècniques, d’un sistema d’automatització d’edificis adaptats a persones d’edat avançada o amb discapacitat en el seu camí cap a una vida independent. 

Climatització
Control per zones per a un clima interior òptim

Al dormitori una temperatura agradable de 19º, al bany 23º ia la sala d’estar 21,5º. Gràcies a el control individual de les temperatures, el benestar i l’estalvi està assegurat. La casa s’adapta segons costums, activitats i presència sense intervenció manual.

Protecció pensant en tots els agents de la llar

Durant la nit, mentre tots dormen, la Smart Home vigila que tot funcioni correctament. Supervisa si algú vol entrar a casa sense autorització, detecta si hi ha una fuita d’aigua, si es detecta fum. Davant de qualsevol esdeveniment inesperat o incidència, la casa reacciona per alertar les persones que es troben en ella.

Smart Industry

Monitorització remota HVAC

Sabelic Networks ofereix la seva solució “Cloud + Edge” per al control remot del sistema HVAC, ajuda els fabricants a controlar de forma remota l’estat de funcionament de l’equip, facilitant la gestió i l’estalvi d’energia

Smart City

Lectura de comptador remot de serveis públics d’aigua.

Les aplicacions de mesurament es caracteritzen per baixar poques dades i en poca freqüencia, que no justifiquen el cost d’un dispositiu car. A Sabelic oferim un sistema basat en Lora, una alternativa de baix cost que es pot utilitzar amb molts dispositius de mesura habituals.